Om oss

För  första gången i Landskrona kan man hyra vattenskoter och få sitt livs upplevelse. Landskrona Vattenskoter är ett nystartat företag med målsättningen att skapa attraktiva sommaraktiviteter på stranden och i havet för såväl Landskronabor som besökare och turister. Vi erbjuder uthyrning av vattenskoter, Kawasaki (2016). Dessutom finns aktiviteter med bananbåt och trampbåtar vid Lill-Olas, Borstahusen. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag som vill uppleva äventyr och spänning, och få minnen som varar för livet. Vårt mål är att sprida glädje och locka fler människor att njuta av stranden, havet och vårt vackra Landskrona.

Initiativtagaren till företaget, Aiman Hamzeh, kom till Sverige som flykting från Syrien för 3 år sedan. Sedan dess har han lärt sig svenska, engagerat sig i olika frivilligaktiviteter som IM och Språkvän. Han är en omtyckt medarbetare på Cityidrott. Aiman känner stor tacksamhet för att ha fått en andra chans i Sverige och för det positiva bemötande han fått av det svenska samhället. Han vill bidra till samhället och samtidigt visa att nyanlända har drivkraft och potential att förverkliga drömmar i Sverige. 
 

Aiman Hamzeh, grundare av Landskrona Vattrenskoter, blev nominerad i tre kategorier på Landskronagalan 2017. 

Cecilia testade vattenskoter 2016, och sedan dess är Landskrona Vattenskoter en viktig del av hennes liv. Kontakta Cecilia för frågor om våra aktiviteter eller andra frågor som rör vår verksamhet, antingen per telefon eller, sommartid på stranden vid Lill-Olas.